2bc5b9 c7794c85665041e8a501c3fa1f0f7414Η ΜΑΝΤΕΛΗΣ   Β. & Ι.  Α.Ε. είναι μια νέα υπερσύγχρονη, ψηφιακής τεχνολογίας, βιομηχανική μονάδα παραγωγής θερμομονωτικών υλικών και υλικών συσκευασίας από διογκωμένη πολυστερίνη ΕPS. Βρίσκεται στο 10ο χιλιόμετρο της ε.ο. Ιωαννίνων-Αθηνών σε κατάλληλα διαμορφωμένη έκταση 13.000 τμ. με στεγασμένους χώρους 3.200 τμ.
 

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα στο είδος του στην Ελλάδα. Παράλληλα με την παραγωγική δραστηριότητα η εταιρία διατηρεί ένα άριστα οργανωμένο υπερμάρκετ δομικών υλικών με επώνυμα και σύγχρονα υλικά τα οποία υποστηρίζει τεχνικά με εξειδικευμένους Διπλωματούχους Πολιτικούς και Μηχανολόγους Μηχανικούς.

Διαθέτει στην αγορά τα προιόντα της με ιδιόκτητα φορτηγά αυτοκίνητα.

 

 

2bc5b9
2bc5b9
 

filosofia

Κεντρικοί στόχοι και φιλοσοφία της Μαντέλης ΑΕ είναι: η παραγωγή θερμομονωτικών υλικών, πολύ υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων που θα ξεχωρίζουν εμφανώς, στην αγορά των δομικών προιόντων, για την ποιότητά τους καθώς και η επιλογή και προσφορά σύγχρονων δομικών υλικών, με ταυτόχρονη παροχή εξειδικευμένης τεχνογνωσίας, έτσι ώστε οι προτεινόμενες λύσεις από τους εκπαιδευμένους διπλωματούχους πολιτικούς και μηχανολόγους μηχανικούς της εταιρείας να επιλύουν αξιόπιστα τα παντός είδους προβλήματα που σχετίζονται με την συντήρηση, ενίσχυση, θερμομόνωση, ηχομόνωση, στεγανοποίηση και ενεργειακή αναβάθμιση των κατασκευών.

Ακόμη βασικός στόχος της Μαντέλης B. & I. Α.Ε. είναι η συνεχής βελτίωση και εξέλιξη με νέα καινοτομικά προιόντα στον τομέα της παραγωγής προιόντων ισοθερμικής συσκευασίας όπου η εταιρεία κατέχει εξέχουσα θέση στην αγορά της Βόρειας Ευρώπης αφού η παραγωγή της εξάγεται σε ποσοστό ενενήντα τοις εκατό

about us

Η ιδρυσή της τον Ιούνιο του 2000 ήρθε σαν επιστέγασμα και φυσική συνέπεια της δωδεκάχρονης ιδιαίτερα επιτυχημένης πορείας της προσωπικής επιχείρησης «Γ.Μαντέλη-Μονώσεις-Μονωτικά υλικά».

Η άρτια επιστημονική κατάρτιση των μηχανικών της εταιρείας και η πολύχρονη εμπειρία όλων των στελεχών της στο χώρο της μόνωσης και της σύγχρονης δόμησης έφεραν την εταιρεία σε κορυφαία θέση μεταξύ των επιχειρήσεων που πέραν της παραγωγής και εμπορίας δομικών υλικών παρέχουν τεχνογνωσία και εξειδικευμένες λύσεις στην κατασκευή και συντήρηση κτιρίων και έργων υποδομής.